Serbest Kürsü
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Serbest Kürsü

Bu olaya kayıtsız kalamazsınız önce kayıt olun :)

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Geveze diye öğrencinin dilini kesti

YazarMesaj
Admin

Geveze diye öğrencinin dilini kesti Empty
MesajKonu: Geveze diye öğrencinin dilini kesti   Geveze diye öğrencinin dilini kesti EmptyC.tesi Kas. 03, 2007 7:41 pm

İtalya'da bir öğretmen çok konuştuğu gerekçesiyle, yedi yaşındaki öğrencinin dilini makasla kesti. Yaralanan çocuğun diline dikişi atıldı.

Il Corriere della Sera gazetesinde yayımlanan habere göre, adı açıklanmayan 22 yaşındaki kadın öğretmen, eline geçirdiği makasla çok konuşan çocuğa, "Çıkar dilini de keseyim, böylece artık konuşamazsın" dedi ve çocuğu makasla yaraladı.

Haberde, çocuğun diline beş dikiş atıldığı belirtildi.

Ansa ajansı da, öğretmenin öğrenciyi dilini kesmekle tehdit ettiğini, ancak çocuğun aniden ve sertçe başını çevirdiğini söylediğini duyurdu.

İtalya Eğitim Bakanlığı ise Milano'daki bir ilkokulda meydana gelen olayla ilgili olarak, şu anda görevinden alınan öğretmenin işine son verilmesi için resmi süreç başlatıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Giuseppe Fioroni de "Böyle ciddi olaylar karşısında verilebilecek tek yanıt var: Sıfır hoşgörü. İtalyan eğitim sistemindeki binlerce çocuk bazı sorumsuzlar tarafından küçük düşürülmeyi hak etmiyor" diyerek, olayı kınadı.
http://serbestkursu.forumotion.co.uk

Geveze diye öğrencinin dilini kesti
1 sayfadaki 1 sayfası