Serbest Kürsü
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Serbest Kürsü

Bu olaya kayıtsız kalamazsınız önce kayıt olun :)

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yilin gafi Cem Özer'den

YazarMesaj
Admin

Yilin gafi Cem Özer'den Empty
MesajKonu: Yilin gafi Cem Özer'den   Yilin gafi Cem Özer'den EmptyPerş. Kas. 08, 2007 8:18 pm

Köşemizin dikkatli okurlarından Meltem Çiftçi, Antalya Film Festivali sırasında Cem Özer'in kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtı, "Yılın Gafı" olarak nitelendirmiş. Eh, haksız da sayılmaz... Efendim, magazin muhabirleri sinirli ve üzgün görünen Cem Özer'e soruyorlar: "Cem Bey neden yorgun görünüyorsunuz?" Cem Özer, yanıtlıyor: "Ben başkasının kullandığı arabada uyuyamıyorum, o yüzden..." Yani?.. "Yani"si şu: Cem Özer sadece direksiyon başındayken deliksiz uyuyabiliyor... Allah hem onu, hem yolcularını, hem de karşıdan gelenleri korusun!.. Bu arada Cem Özer'in telefonundaki telesekreter konuşmasına bayıldım. Diyor ki, "Şu anda telesekretere yakalandınız. Sinyal sesinden sonra sessiz kalabilirsiniz. Ama eğer konuşmak isterseniz, sözleriniz daha sonra aleyhinizde delil olarak kullanılabilir!.." Ben seninkini kullandım üstat!..

Y.A.
http://serbestkursu.forumotion.co.uk

Yilin gafi Cem Özer'den
1 sayfadaki 1 sayfası